Anne-Marie: ”Jag tänkte att det här måste jag testa”

Anne-Marie Vitacea

Efter att Anne-Marie hade tampats med muskelvärk sedan klimakteriet så hade hon testat det mesta inom träningsmetoder och olika sorters kosthållning. Det var inte förrän en nära bekant berättade om sina erfarenheter av det nya kosttillskottet Vitacea som Anne-Marie insåg att hon faktiskt inte hade testat allt. Vad hon upplevde kom att förändra hennes liv.

Anne-Marie var som många andra inte beredd på de krav som tilltagande ålder skulle komma att ställa. Mycket av det som tidigare gick naturligt och smärtfritt visade sig snabbt bli en ansträngning. För henne kom skiftet i samband med klimakteriet. Det var som att kroppen inte längre orkade de påfrestningar som annars hade varit en naturlig del av vardagen.

Vännernas rekommendation förändrade allt

Hon hade testat det mesta för att lindra sina krämpor. Åtminstone upplevdes det så. Men det var inte förrän en av hennes vänner föreslog att hon provade Vitacea som hon insåg vad som hade saknats. Detta kosttillskott besår av en unik blandning fettsyror, mineraler och vitaminer som ger kroppen en väl behövlig hjälp. Genom att förena beprövade beståndsdelar med en praktisk mjuk kapsel är det enklare än någonsin att komplettera befintlig kosthållning för att säkerställa att man får i sig allt man behöver.

– Jag trodde inte att ett dagligt tillskott kunde göra sådan stor skillnad, men efter några månader var jag säker på att jag inte ville vara utan Vitacea, förklarar hon.

Allt fler svenskar inser fördelarna med detta kosttillskott och upplever på egen hand hur det förändrar deras vardag till det bättre.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.