Framtagen av forskare – här är den svenska succén

Fettsyror kosttillskott

Även om det länge har varit känt att enskilda kosttillskott i stor utsträckning kan bidra till bättre eller bibehållen allmänhälsa så är det inte förrän på senare tid som man kommit att inse vikten av att kombinera särskilt utvalda komponenter. Efter att Vitacea togs fram av forskare så överraskades faktiskt även de av den efterkommande populariteten i produkten.

Ett enklare dagligt intag

Det som gör denna produkt unik är att den förenar särskilt praktiska mjuka kapslar med en specifikt utvald kombination av mineraler, vitaminer, antioxidanter och fettsyror. Dagligt intag kommer med ett stort antal fördelar så som bibehållande av ledernas funktion, främjande av muskeluppbyggnad, bra hjärt- och kärlhälsa och en fungerande ämnesomsättning. Hemligheten ligger i en särskilt utvald balans av selen, zink, magnesium, vitaminerna B12, C, D, E och fettsyran omega-3.

Med ambitionen att främja hälsa och prestationsnivå så är Vitacea lika lämpad för äldre personer som det är för relativt sett yngre personer som sysslar med krävande sporter och hobbys. När forskare märkte att kombinationen av dessa ämnen gav större effekt än beståndsdelarna vara för sig så visste de att de var inne på rätt spår.

Då kroppens normala funktion är helt beroende av att utomstående ämnen tillförs i adekvat mängd så är det väldigt viktigt att ha en varierad kost. I de fall att man inte klarar av att upprätthålla en sådan kost eller helt enkelt känner att man vill vara på den säkra sidan så är tillskott så som Vitacea unikt lämpade. Människor i hela Sverige har kommit att märka fördelarna med detta revolutionerande kosttillskott.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.