”Jag använder det varje dag – vågar inte sluta”

Erik Larsson Vitacea

Erik Larsson hittade på ålders höst sitt recept för ett ökat välmående, nu mår han bättre än någonsin. Efter många år av hårt arbete så såg han fram emot en lugn och rofylld pension. Vad han inte var beredd på var att kroppen skulle säga ifrån. För Erik var det inte en fråga om huruvida han borde lägga om sin kost. Det var helt enkelt en nödvändighet. 

Erik Larsson hade varit aktiv hela sitt liv och var knappast beredd på att han skulle möta något oväntat fysiskt hinder. Han var fullt medveten om att åldern ställer särskilda och unika krav, men kunde knappast tro att pensionen skulle bli en så pass överväldigande upplevelse. När han under senare halvan av 60-årsåldern märkte att muskler och lederna plötsligt blev allt mer stela så insåg han att något behövde göras.

Noga med kost och motion

När Eriks kropp började säga ifrån, insåg Erik att något måste göras. Erik är numera noga med sin kosthållning och han ser till att hålla sig aktiv varje dag. Erik äter även sedan fyra år tillbaka en kapsel Vitacea varje dag, som ett bra komplement till sin kost.

– Vad som satt Vitacea i främsta rummet var att det inte bara bestod av mineraler och vitaminer utan även hade en riklig mängd omega-3 vilket visade sig var oerhört gynnsamt för mina leder, berättar Erik.

Sedan Erik började använda Vitacea regelbundet så har han fått tillbaka mycket av sin gamla rörelseförmåga. Utöver detta så ser han numera helt annorlunda på framtiden. Från att ha tvekat gällande det realistiska i att förvänta sig ett aktivt liv som pensionär är han nu övertygat om att han kan göra precis allt han känner för.

Det som gör denna produkt unik är att den förenar särskilt praktiska mjuka kapslar med en specifikt utvald kombination av mineraler, vitaminer, antioxidanter och fettsyror. Dagligt intag kommer med ett stort antal fördelar så som bibehållande av ledernas funktion, främjande av muskeluppbyggnad, bra hjärt- och kärlhälsa och en fungerande ämnesomsättning. Hemligheten ligger i en särskilt utvald balans av selen, zink, magnesium, vitaminerna B12, C, D, E och fettsyran omega-3.

Har även du hittat ditt recept för en ökat välmående?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.