Köpvillkor

Köpvillkor

CeaLab AB säljer kosttillskott som engångsköp eller via prenumeration. Prenumerationerna är individanpassade och har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Du kan när som helst pausa, ändra eller säga upp prenumerationen.

Prenumeration
Kontakta kundtjänst om du vill pausa, ändra eller säga upp prenumerationen. För att du ska få bästa effekt av dina produkter är det viktigt att du dagligen tillför kroppen en jämn dos. Därför är våra prenumerationer uppbyggda så att du alltid har produkten hemma. Dina produkter kommer enkelt och smidigt med posten i god tid innan den förra förpackningen är slut.

Betalning
Faktura ligger med i din leverans och du har 14 dagar på dig att betala. Förfallodag är angivet på fakturan. Vi samarbetar med Alektum Group vad gäller betalning. Vid försenad betalning tillkommer lagstadgad påminnelseavgift, 60 kronor. Blir vi sedan tvungna att låta saken gå till inkasso, tillkommer även inkassobolagets avgifter samt ränta. Avgifter samt dröjsmålsränta påföres av oss eller Alektum Group AB.

Porto och Expedition
Ingen porto- eller expeditionsavgift tillkommer på din beställning.

Åldersgräns
Våra erbjudanden gäller endast personer över 18 år. Annars behöver man målsmans tillstånd för att beställa från oss.

Ångerrätt och Retur
Enligt Lag om Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt ingångna prenumerationsavtal inom 14 dagar från det datum ditt förta paket har levererats. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. Vid abonnemang vill vi göra dig uppmärksam på att ångerrätten enbart gäller första leveransen. Följande leveranser måste ändras eller avslutas innan sista dag för ändring. Efter sista dag för ändring åtar du dig att ta emot och betala för leveransen. Vid felaktig retur debiteras du en avgift på 150 kr för att täcka våra kostnader. Om du som kund vill åberopa din ångerrätt och returnera ditt första paket, skall detta först meddelas vår kundtjänst skriftligen eller per telefon.
Ångerrätten gäller endast om varan skickas tillbaka i oskadat skick och i sin originalförpackning. Du står själv för portoavgiften.

Reklamation
Om du har fått en defekt eller fel vara ber vi dig att omgående kontakta vår kundservice. Beskriv felet så utförligt som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet får du naturligtvis reklamera produkten för att få en ny. Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss.

Återbetalning
När vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi snarast hela köpesumman (ej returfrakten), dock senast inom 30 dagar enligt Distansavtalslagen.

Personuppgifter
Vi behandlar alla kundens personuppgifter konfidentiellt och i enlighet med Personuppgiftslagen PUL (1998:204). CeaLab AB garanterar att inga personuppgifter säljs eller används till reklamutskick från tredje part. Uppgifterna används för att upprätthålla en kundrelation och för marknadsföringsändamål av oss. Du kan när som helst tacka nej till sådana erbjudanden genom att kontakta kundtjänst.

Adressändring
Vid adressändring meddela vår kundtjänst din nya adress.

Priser
Våra priser inkluderar moms och anges i Svenska kronor. Prisändringar kommuniceras på vår hemsida, www.cealab.se

Ej uthämtade paket
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 150 kr om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, måste du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.

Kundservice
Kundservice har stor erfarenhet av våra produkter och kan därför lätt svara på frågor om dem och hur de fungerar för just dig och din situation. Kundservice kan också hjälpa dig att skräddarsy en prenumeration som passar för dig.

Har du frågor? Kontakta oss! Telefonnummer: 033-723 27 00

Öppettider på kundtjänst Måndag – Fredag Lunchstängt

kl 09.00 – 16.00 kl 12.30 – 13.30

Hemsida och webbshop: www.cealab.se Postadress: CeaLab AB, Box 970, 501 10 Borås

Muskler och Leder
Hjärta och Blodomlopp
Hjärna och Ögon

Beställ idag! Få 50% rabatt, endast 398 199 kr

Endast 199kr för första paketet.

This person could not be found

Avtalsvillkor

Slutför köp

OK!
Var vänlig ange en riktigt adress
OK!
Ange ett giltigt postnummer
OK!
Ange en giltig stad
OK!
Ange en giltig e-post

Alla fält med * måste fyllas i. När jag klickar på köp, accepterar jag gällande abonnemangsvillkor.

Tack för din beställning!

Du har gjort ett bra val

Normal leveranstid 5-10 dagar