Stig: ”Nu kan jag gå hur långt jag vill”

Vitacea kosttillskott stig

Stig hade alltid varit en aktiv pensionär. Men i början av 70-årsåldern så märkte han att kroppen inte längre reagerade så som han varit van vid. Han fick ofta värk efter promenader och fick uppleva att tidigare enkla sysslor blev allt mer betungande. När han hittade rätt tillskott så blev däremot problemen som bortblåsta.

Många personer är precis som Stig. De tänker inte särskilt mycket på att kroppen med tiden får svårare att klara de påfrestningar som tidigare varit helt naturliga belastningar. I takt med stigande ålder så måste man se till att inte överanstränga sig eller helt enkelt överväga komplement som tillför kroppen ett väl behövligt tillskott av näringsämnen, mineraler, vitaminer och liknande.

– För mig kom det som en chock att jag inte längre orkade de saker som jag tidigare tagit för givet. Att ta en kortare promenad kändes plötsligt som en språngmarsch. Hade jag inte hittat det här tillskottet så vet jag inte hur jag hade orkat, berättar Stig.

Vitacea hjälper kroppen på vägen

Det populära kosttillskottet Vitacea består av en unik kombination av åtta olika viktiga ämnen. Det säkerställer att kroppen fungerar smidigt även under påfrestning. Genom att använda det regelbundet har helt vanliga personer som Stig åter igen fått uppleva samma nivå av energi som de tidigare tagit för givet. Många väljer att prenumerera på Vitacea för att varannan månad få ett paket direkt hem i brevlådan. På så sätt kan de vara säkra på att alltid ha ett praktiskt tillgängligt förråd. Ett väldigt smidigt sätt att få tillbaka sin tidigare ork.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.